Hoezo stil? Een bruiloft moet toch uitbundig zijn en geluk uitstralen? Dat kan alsnog op een stille bruiloft! Maar hoe dan?

De belangrijkste dingen op een bruiloft zijn de sfeer, het gezelschap en de herinnering. Hetgeen wat deze 3 factoren met elkaar verbindt is muziek. De muziek zorgt voor sfeer, het gezelschap reageert op de muziek en bij bepaalde herinneringen zit wel een of ander liedje. Vooral op een bruiloft dan heb je natuurlijk ‘jullie lied’.


Voor een bruiloft is het meestal al enorm lastig om te bedenken wat je nu precies wilt. Wil je een DJ, een band of laat je je favoriete tante die graag een liedje zingt optreden? Je wilt het voor iedereen gezellig maken maar hoe is dit mogelijk? En het is natuurlijk ook erg belangrijk wat jullie zelf leuk vinden want het is jullie dag!

Maar hoe praat je dan met elkaar? Heel simpel: je zet de koptelefoon af en je kunt op normaal volume met elkaar praten. Zonder naar elkaar te schreeuwen. En zodra je je koptelefoon af zet ziet het er ook nog eens erg grappig uit hoe je andere mensen ziet dansen zonder dat je muziek hoort. Dit levert grappige momenten op en nog een bonus, je hebt de volgende dag je stem nog.


De oplossing is al volgt. Huur een silent disco box! Al vanaf 10 koptelefoons en 1 zender is dit mogelijk. Bij ons kost het niets extra’s om meerdere zenders (max. 3) te huren. Op deze manier kan je zoveel mogelijk mensen tevreden stellen. Je kunt namelijk op alle zenders verschillende muzieksoorten aanbieden. Sluit er desnoods 2 verschillende draaitafels op aan. Wie kan er nou zeggen dat ze twee DJ’s tegelijkertijd hadden op hun bruiloft?! En daarnaast laat je nog een afspeellijst draaien met een bepaald soort genre of je sluit er een microfoon op aan. Er zijn zoveel mogelijkheden…