Een blauw of rode koptelefoon?

Hebben jullie ondertussen alle vormen van een gender reveal al voorbij zien komen? Willen jullie het nu op een originele manier aanpakken? Dat kan!

Tijdens deze aangepaste tijden wordt er ook gevraagd om aangepaste maatregelen. Op deze manier kan je je én aan de RIVM maatregelen houden en toch iedereen laten deelnemen aan jouw Gender Reveal feestje!

Maar hoe kan je dan met behulp van draadloze koptelefoons een gender reveal doen?
Dat zullen wij jullie even stap voor stap uitleggen!

Stap 1: Huur onze Silent disco box met 2 zenders/kanalen. De ene voor het blauwe kanaal en de andere voor het rode kanaal. Test van je te voren goed uit welke audiobron voor het blauwe kanaal is en welke voor het rode kanaal.

Stap 2: Maak voor het blauwe kanaal een echt jongensachtige playlist met stoere nummers. En vanzelfsprekend voor het rode kanaal een meisjesachtige playlist. Of gebruik hiervoor een van onze playlists. Deze kan je hier terugvinden.

Stap 3: Laat alle bezoekers in het begin gissen en het kanaal kiezen waarvan zij denken dat het wordt. Om het nog leuker te maken, spreek met de bezoekers af dat ze van te voren ook wat bijpassends aantrekken. Dus voor diegene die denken dat het een meisje wordt iets roze en voor diegene die denken dat het een jongen wordt iets blauws.

Stap 4: Maar hoe reveal je de gender nu dan? Door te benoemen welk liedje bij de bijpassende playlist zich op dat moment afspeelt! Sommige gasten zullen misschien nog steeds niet geheel begrijpen om welk geslacht het nu gaat. Maar je zal langzaam alle koptelefoons van kleur zien veranderen in de kleur die het hoort te zijn!

Een geslaagde reveal party.

Wij wensen jullie alvast heel veel plezier met de kleine!